Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κάνετε στην μπάντα όλοι δώστε μου το ...κατσαρόλι!

Όχι πως δεν το περιμέναμε. Η Τσέλσι μετά από δύο περίπου χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία ανατροπή, νικώντας 2-0, ξεπερνώντας το εμπόδιο της πολύ καλής Παρί Σεν Ζερμέν συμμετέχοντας για 7η φορά την τελευταία δεκαετία στα ημιτελικά του CL. 

 

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν την ανατροπή της Τσέλσι. Πίστευαν πως η Παρί είναι ανώτερη ομάδα. Ήταν αυτοί που δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία των "μπλε" μέχρι σήμερα. Είναι αυτοί που δεν ξέρουν πως είναι η καλύτερη άμυνα στο αγγλικό πρωτάθλημα...Πως έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία συνολικά από όλες σχεδόν τις ομάδες της προημιτελικής φάσης σε τέτοια ματς. Πως διαθέτει παίκτες που δε διαθέτουν άλλες ομάδες. Που διαθέτει συγκεκριμένο στυλ που συνοδεύεται από συγκεκριμένη νοοτροπία δύσκολο να κατακτηθεί από λοιπούς ...συγγενείς. Με έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει και ψάχνει συνεχώς τρόπους να το κατακτήσει.

Μ' αυτά και μ' αυτά μην εκπλαγείται στα τέλη του Μάη αν δείτε την ομάδα του Λονδίνου να σηκώνει το δεύτερό της τρόπαιο του Champions League. Διότι όποιον και να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά έχει τον τρόπο να τον ...τουμπάρει καθώς εμπειρότερος και περισσότερο ικανότερος από αυτήν δε θα είναι. 

Για όποιον συνεχίζει να επιμένει μιλάμε για μια ομάδα μες τις κορυφαίες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Περισσότερο καταξιωμένη το διάστημα αυτό και από την περυσινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, και από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτόν τον τομέα μπορούν να συγκριθούν μαζί της μονάχα η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

 

Ας παρακολουθήσουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία και προσμονή το υπόλοιπο του καλύτερου Champions League των τελευταίων ετών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: