Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Αν έχει το σθένος ο κ. Αλαφούζος ας κάνει το πρώτο βήμα...

 

 

 


 

Κάποιος πρέπει να το ξεκινήσει. Είναι ΚΑΙ τώρα μια καλή ευκαιρία μετά το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και όλα όσα έγιναν. Δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Τα έχουμε ξαναδεί με διάφορους και ποικίλους τρόπους αφού ...δόξα το Θεό κάποιοι έχουν τη φαντασία της παραλλαγής. Το σκηνικό το ίδιο από όλες τις πλευρές με άλλους να το καταδικάζουν κι άλλους να το υπερασπίζονται. Και οι δυο, όμως, έχουν ανταλλάξει θέσεις αρκετές φορές. Οπότε, μην περιμένουν να τους πει κάποιος μπράβο ή να τους καταλογίσει δίκιο. Η πρόταση "μην κάνεις ό,τι δε θέλεις να σου κάνουν" κολλάει άψογα κάθε φορά στην περίσταση. Οπότε, σιωπή! Αφού και πάλι είδαμε πόσο πολύ μπορεί να εξευτελιστεί και πόσο "πρόστυχος" μπορεί να καταντήσει ο άνθρωπος...

 

Οι τρίτοι που παρακολουθούν ας κάνουν το πρώτο βήμα. Και μιλώ για τον κ. Αλαφούζο ο οποίος είναι και ο μοναδικός παράγοντας μεγάλης ομάδας που βρίσκεται στη Superleague πλην των ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ. Αν και ...δικαιώνεται ας βρει το θάρρος να καταδικάσει τα γεγονότα και να τα αντιμετωπίσει όπως τους αρμόζουν. Με σκληρή κριτική υπερασπίζοντας τη δεδομένη στιγμή το δίκιο του ΟΣΦΠ που άλλες φορές δεν έχει. 

 

Όχι πως πρόκειται να αλλάξει κάτι, απλώς ίσως δημιουργηθεί σε όλους όσους εμπλέκονται και επηρεάζουν άμεσα το άθλημα μια υποψία ...εκφύλισής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: