Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τον Κούτσα-νε!

Δύσκολο βράδυ πέρασε ο Παναθηναϊκός στο μισογεμάτο ΟΑΚΑ γνωρίζοντας την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα (61-68) βάζοντας τον εαυτό του σε περιπέτειες για την πρόκριση στα πλέι-οφ της ευρωλίγκα.


Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη εμφανίστηκαν νωχελικοί στο παρκέ και δεν μπόρεσαν ποτέ να πάρουν προβάδισμα ικανό να τους αποβάλλει το άγχος. Από την άλλοι, οι Ισπανοί του Σέρτζιο Σκαριόλο χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, μιας και είναι τελευταίοι στη βαθμολογία, κατάφεραν να επιβάλλουν απ' την αρχή το ρυθμό τους στο παιχνίδι ευστοχώντας σε πολλά μακρινά σουτ κι επικρατώντας κατά κράτος στο λόου ποστ. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν είχαν σε καλή μέρα κανέναν παίκτη τους με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται εξαιρετικά άστοχοι από τα 6,75, τομέας που στηρίζεται το παιχνίδι τους.


Πλέον, οι "πράσινοι" με ρεκόρ 4-5 ταξιδεύουν την επόμενη αγωνιστική στην Τουρκία για να αντιμετωπίσουν την Εφές, η οποία με ρεκόρ 2-7 θα παίζει το τελευταίο της χαρτί, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσο αφορά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Πλέον, οι πιθανότητες για κατάκτηση της τρίτης θέσης μειώθηκαν κάτι που σημαίνει πως αν το "τριφύλλι" περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωμίσει μία εκ των Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Υ.Γ. Μετά και τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι, ίσως ο νικητής της τελευταίας αγωνιστικής του τοπ-16 στο ΣΕΦ μεταξύ των δύο ομάδων να είναι κι αυτός που θα προκριθεί ως τέταρτος του ομίλου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: