Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

Κακή αυτή η τριάρα του Τζέραρντ και της παρέας του κι ειδικά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Κι όχι τόσο για την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτή ούτως ή άλλως έχει συνειδητοποιήσει και χωνέψει τη φετινή "γύμνια" που παρουσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο,...

 

 

...περισσότερο κακή για την ομάδα του Ολυμπιακού η οποία βλέπει πως είναι πιθανότερο από ποτέ να φύγει με την πολυπόθητη πρόκριση από το θέατρο των ονείρων. 

 

Αμ δε! Μην ξεγελιέστε με τη χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Μόγιες. Αυτοί, όπως κι εσείς στα τελευταία σας παιχνίδια, δεν είχαν το μυαλό τους στο χθεσινό παιχνίδι. Αλλού ταξίδευε κι άλλα νοιαζόταν ο νους τους. Εσάς τους ίδιους. 

 

Danny Welbeck Robin van Persie Wayne Rooney Manchester United Ήρθε η ώρα να κλείσει αυτιά και μάτια η ομάδα του Ολυμπιακού και να ταξιδέψει στο "νησί" έχοντας στο νου ότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ από αυτή. Ο Μίτσελ ας ελπίσουμε ότι το γνωρίζει καλά-αν και δεν έχει ζήσει ανάλογη εμπειρία-και θα φροντίσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. Πρέπει να βάλουν βαθειά στο μυαλό τους πως πρόκειται να αποκλείσουν μια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ με όλη τη σημασία της λέξης ομάδα που αξίζει σεβασμό. Μη μπουν στο χορτάρι με τη νοοτροπία του νικητή γιατί θα φύγουν από αυτό με σκυμμένο το κεφάλι. Ούτε, φυσικά, με αυτή του ηττημένου (λίγο απίθανο τη δεδομενη χρονική συγκυρία). 

 

"Έχω να αντιμετωπίσω μια μεγάλη ομάδα σε μια έδρα που αποτελεί μία από τις ισχυρότερες του κόσμου. Μπαίνω με ψυχή και πάθος από την αρχή να πέσω στη μπάλα σα σκυλί και με μυαλό να παίξω. Σα ήρωας αν η μοίρα μου το θελήσει να πέσω... Μα σαν πετύχω το σκοπό μου θα με γράψει η ιστορία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: