Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Γιαννακόπουλος + Αλαφούζος = Γιανναφούζος

http://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2013/12/alaf_gian1_646_343_600_319.jpg

Ήρθε η ώρα να τους κάνουμε ένα. Για να μην μπαίνουμε στον κόπο κάθε φορά να ασχολούμαστε με γεγονότα που δεν μας αφορούν. Ή τουλάχιστον δεν αφορούν το ποδόσφαιρο γενικά, και τον Παναθηναϊκό ειδικά.
Όλα καλά πήγαιναν μέχρις ότου να εμφανιστεί στην "δίκη" ο Δημήτρης. Ο κόσμος το' χει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Πονηρό, όμως, το μυαλό των ανθρώπων. Ικανό να σκαρφιστεί πολλά και διάφορα. Όπως η παρακάτω ιστορία:
Ο Δημήτρης αποφασίζει ότι δεν έχει τη δυνατότητα, οικονομική και μη, να εισέλθει στην ΠΑΕ, πράγμα που εκμυστηρεύεται στον κ. Γιάννη. Ο τελευταίος ψάχνει να βρει τρόπο να φανεί σαν "ατύχημα". Μαζί καταλήγουν σ' αυτό που είδαμε να ξεκινά τη Δευτέρα. "Τεχνητά" έξαλλος ο Δημήτρης. Δεν του έχουν μείνει περιθωρία εμπλοκής στην ΠΑΕ μετά το γεγονός αυτό. Κι έτσι όλοι μένουν ικανοποιημένοι. Εκτός από τους φιλάθλους του ΠΑΟ, κι ίσως την ομαδα ποδοσφαίρου. Η οποία αν και "φτωχή" οικονομικά φαίνεται "πλούσια" όσο αφορά το καθαρά αθλητικό κομμάτι. Δείχνει υγεία, πρωτοτυπία, όρεξη κι όλα αυτά παρέα με τη σκληρή δουλειά.


Δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Μα όπως λένε μερικοί: Ό,τι γίνει ας γίνει για καλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: